Regie


LED'S DO IT organiseert continue een reclameregie voor mobiele en vaste Ledschermen op toplocaties. Bij de keuze van de locaties wordt gezorgd voor een groot bereik door een geografische spreiding en een goede keuze van de wegen op basis van verkeersdichtheid. Ook de content of informatie is zeer variabel door de keuze van verschillende geschikte thema's (Sport, vrije tijd, Lifestyle, Muziek, Cultuur, gezondheid, vacatures, senioren, Immo, onderwijs, enz.)

Gratis ledscherm


Wilt u als evenement of organisatie de communicatie met uw doelgroep verbeteren? Heeft u informatie of een commerciele boodschap die u wilt tonen? Dan zijn er zijn vele manieren om uw boodschap te communiceren. Inmiddels bent u ervan overtuigt dat de LED schermen van LED'S DO IT wel eens het juiste communicatiemiddel zouden kunnen zijn. Maar.. uw budget is beperkt ?

Voor organisaties, clubs, steden, scholen, enz. die een evenement organiseren met voldoende bekendheid en uitstraling kan het weergeven van dit evenement door LED'S DO IT een meerwaarde geven in de verkoop van onze campagnes.

M.a.w. LED'S DO IT linkt als het ware de publiciteit aan uw evenement. In return biedt LED'S DO IT een GRATIS LEDSCHERM aan voor uw evenement.